МЕНЮ
Головна » 2017 » Лютий » 6 » День безпеки в Інтернеті
7:42:14
День безпеки в Інтернеті

7 лютого 2017 року у світі день безпечного Інтернету, який пройде під гаслом "Будь джерелом змін: об'єднаймося для кращого Інтернету".

День безпечного Інтернету відзначається другого дня другого тижня другого місця щорічно. Тисячі людей в усьому світі об'єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо діти та молодь. Волонтери загону "Молодь за здоров'я" проінформували учнів школи про засоби безпечного користування Інтернетом. Просимо Вас звернути увагу на прості та важливі правила користування мережею.

1. Нікому без дозволу батьків не давати особисту інформацію: домашню адресу, номер домашнього телефону, робочу адресу батьків, їхній номер телефону, назву й адресу школи.

2. Якщо знайдете якусь інформацію, що турбує вас, негайно сповістіть про це батьків.

3. Ніколи не погоджуйтеся на зустріч з людиною, з якою ви познайомилися в Інтернеті. Якщо все ж таки це необхідно, то спочатку потрібно спитати дозволу батьків, а зустріч повинна відбутися в громадському місці й у присутності батьків.

4. Не посилати свої фотографії чи іншу інформацію без дозволу батьків.

5. Не відповідати на грубі листи. Якщо одержите такі листи не з вашої вини, то сповістіть про це батьків, нехай вони зв'яжуться з компанією, що надає послуги Інтернету.

6. Розробити з батьками правила користування Інтернетом. Особливо домовитися з ними про прийнятний час роботи в Інтернеті і сайти, на які ви збираєтесь заходити.

7. Не заходити на аморальні сайти і не порушувати без згоди батьків ці правила.

8. Не давати нікому, крім батьків, свої паролі, навіть найближчим друзям.

9. Не робити протизаконних вчинків і речей в Інтернеті.

10. Не шкодити і не заважати іншим користувачам.

Переглядів: 680 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar