МЕНЮ
Головна » 2020 » Жовтень » 26 » 24 жовтня - День Організації Об’єднаних Націй
6:34:52
24 жовтня - День Організації Об’єднаних Націй

День ООН - це день народження Організації Об’єднаних Націй. 24 жовтня 1945 року, після того, як більшість держав-засновників ратифікували договір про створення всесвітнього органа, була офіційно створена Організація Об’єднаних Націй. У 1971 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію, в якій вона рекомендувала державам-членам відзначати 24 жовтня як державне свято. Традиційно в цей день у всьому світі проводяться зустрічі, дискусії та виставки, присвячені цілям Організації та її досягненням.

Долучилися до відзначення Дня ООН і учні нашої школи. Школярі    6-С класу під керівництвом учителя географії Лазоренко Л.В. підготували експозицію «Україна – співзасновниця ООН», яка розповідає про історію заснування ООН, офіційні символи організації та сфери діяльності. Учитель провела тематичні хвилинки в 6-Е, 6-М, 6-С класах на тему «ООН – гарант миру в світі».

Найцікавішим фактом, про який дізналися учні, стало те, що багато акцій, проектів, свят, виставок, які вже стали традиційними у нашій  школі, пов’язані з Міжнародними днями ООН: Міжнародний день рідної мови, Всесвітній день здоров’я, Міжнародний день сім’ї, Міжнародний день людей похилого віку, Міжнародний день толерантності та інші.

Переглядів: 178 | Додав: ВВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar